BuroBier

Een hoppige VrijMiBo in Maastricht en omgeving

The Hoppy Brothers verrast met heerlijke bieren, speciaal voor de werkvloer. Een uitstekende manier om op vrijdag alvast het weekend door te nemen met je collega’s en baas. En een laagdrempelige manier om wekelijks of maandelijks aan teambuilding te doen. Ook zorgen de steeds variërende speciaalbieren die The Hoppy Brothers in het BuroBier-pakket stopt voor voldoende gespreksstof.

Hoe werkt het?

  1. Maak een keuze uit een VrijMiBo bierpakket (tien bieren, elk van 33 CL) of neem één of meerdere vers getapte growlers, eventueel aangevuld met wijn. Een combinatie van deze drie opties is uiteraard mogelijk.
  2. Bepaal of je eenmalig, maandelijks of wekelijks een VrijMiBo pakket wilt ontvangen.
  3. Plaats je bestelling online of neem contact met ons op om specifieke wensen door te geven. 
  4. Enjoy your drinks!

Wat zijn de kosten?

Een eenmalig, maandelijks of wekelijks pakket* (tien bieren) kost respectievelijk 25,- euro, 22,50 euro of 20,- euro.
Een vers getapt speciaalbier van onze growler stations vullen we voor tien euro per liter fles (plus drie euro statiegeld voor de fles). Dit zijn herbruikbare en hersluitbare flessen. Dus niet alleen goed voor je smaakpapillen, maar ook voor het milieu. Bij een week- of maandabonnement vullen we de fles voor 8,50 euro. 

Afhalen of bezorgen

De bieren kunnen op donderdag van 16.30u tot 18.30u of vrijdag vanaf 12.00u worden opgehaald in de Sint Pietersstraat in Maastricht. Vrijdag hebben we de bieren uiteraard koud staan.
Kun je het pakket niet zelf komen halen en werk je in Maastricht? Dan leveren we de bieren voor 5,- euro per bestelling bij je af. Er kan direct worden afgerekend of we sturen de factuur naar de administratie.

Interesse? Neem contact met ons op en geef je voorkeur aan.

 

*Kies je voor een wekelijks of maandelijks pakket, dan is dat maandelijks opzegbaar.