Over ons

Wij zijn altijd op zoek naar de tofste (inter)nationale bieren, om te delen met jou.

Dat doen we niet alleen via onze winkel in Maastricht, maar ook in de horeca en via events. Wij doen er in ieder geval alles aan om ieders smaakpapillen te bevredigen met de beste speciaalbieren.

Craft Beer

Het bier dat wij met jou willen delen valt onder de categorie craft beer, oftewel artisanaal speciaal bier. Dus geen bier dat zonder liefde verpakt wordt als sardientjes in een blik, maar ambachtelijk bier, gemaakt door gepassioneerde brouwers. De smaak, aroma’s en versheid van craft beer is vele malen beter dan het bier dat wordt gebrouwen door industriële brouwers. Proef het zelf!

Vers getapt bier

Online tref je een groot en wisselend assortiment van goede bieren aan. In onze winkel, in hartje Maastricht, hebben we naast ons assortiment flesjes en blikjes nog iets extra’s: twee ‘growler stations’. Dit biedt ons de mogelijkheid om vers getapt bier direct van het vat te vullen in herbruikbare liter flessen. Goed voor het milieu, en goed voor je smaakpapillen. We wisselen de vaten zeer regelmatig, zodat jij diverse bieren kunt ontdekken, vers van de brouwer.

Support your locals

Naast onze nationale en internationale speciaalbieren, zijn we ook verankerd in de lokale gemeenschap. Niet alleen organiseren we bierproeverijen en bevoorraden we horeca gelegenheden met door ons geselecteerd craft beer, ook zijn we supporter van lokale brouwerijen. Verschillende bieren uit Maastricht en omgeving bieden we daarom graag aan in onze winkels.   

Samenwerken

The Hoppy Brothers staan open voor partners die onze passie voor het bevredigen van ieders smaakpapillen delen. Wil je deel uitmaken van onze familie en een Hoppy Brother worden? Neem dan contact met ons op.