Groothandel in speciaalbier

Veranderend bierlandschap

Het bierlandschap is de afgelopen jaren enorm veranderd en gegroeid. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij horecaklanten. Het Nationale Bieronderzoek laat zien dat de afzet en voorkeur van craft beer doorzet. Vier op de vijf bierdrinkers consumeert speciaalbier. Tevens wordt de beleving van bier belangrijker. Zo’n driekwart van de bierdrinkers vindt het belangrijk dat horecagelegenheden verschillende typen bier aanbieden. En zij drinken gemiddeld tweeëneenhalf verschillende soorten craft beer.

Bevoorraden

The Hoppy Brothers helpt horecagelegenheden om in te spelen op deze nieuwe ontwikkelingen. Via onze groothandel bevoorraden we horecagelegenheden en geven we advies over verschillende soorten speciaalbier. Harry's, The Dutch, Gabi's Beer Bar, Café Forum, Bocca Lupa, Tapijnkazerne, Charlies Burgers & Steak, Café de Bobbel en Bancale 61 zijn de eerste horecagelegenheden die we voorzien van een mooi wisselend assortiment. Dus ben je op zoek naar goed speciaalbier in Maastricht en omgeving? Bij deze restaurants, cafe's of hotels moet je zijn voor het beste bier. 

Heb je als uitbater van een horecagelegenheid interesse om je klanten ook te voorzien van goede en unieke craft bieren? We zullen actief met je meedenken om een goede bier line-up samen te stellen die interessant en uniek is. Hierbij selecteren we bieren waar minder makkelijk aan te komen is en een mooie beleving bieden aan de klanten. Ook kunnen we restaurants helpen om het juiste bier bij de juiste gerechten te selecteren. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.