Groothandel

The Hoppy Brothers zijn gespecialiseerd in speciale dranken. We leveren craftbier, frisdrank en koffie aan de horeca. Met onze vaste bezorgdagen in heel Zuid-Limburg komen we ook bij u in de buurt. En met onze partner Binnenstadsservice Nederland leveren wij in de rest van het land. Er is geen plek in Nederland waar we niet kunnen komen. Heeft u wensen op vlak van speciaalbier of wilt u eens wat anders dan horeca om u heen, wij kunnen u helpen. We zijn een onafhankelijk verdeler en importeur die niet zomaar alle biermerken binnenhaalt. Alleen als wij geloven in een merk of brouwerij nemen we het op in ons assortiment.

 

Assortiment

Ontdek ons assortiment en de verhalen achter onze dranken. Van klassiekers tot de meest bijzondere smaken, bij ons vind je altijd een passende smaak voor bij jou op de kaart. Lokaal of geïmporteerd, wij proberen elke brouwer dichter bij u te krijgen. Wij denken graag met u mee over hoe onze dranken jouw zaak nog meer kan onderscheiden van de rest.

Én er is meer, want ook als je opzoek bent naar iets anders op fris- en koffie gebied heeft The Hoppy Brothers keuze. Nét even wat anders en met een mooi verhaal.

Kijk op onze homepage naar het assortiment Import en Vertegenwoordiging. 

Service 

Speciale dranken verkopen het beste als je ze de aandacht geeft die ze verdienen. Met het volledige verhaal en met de juiste materialen. Daarom ondersteunen we je graag met het samenstellen van de kaart, bier-spijs, het juiste glaswerk, reclamemateriaal en andere merkgerichte activiteiten zoals proeverijen. 

Verder weg? No worries, we vertellen je graag alles over onze uitgebreide transportmogelijkheden.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.