Wie zijn we?

Wij zijn altijd op zoek naar de tofste (inter)nationale bieren, om te delen met jou.

In 2015 opende The Hoppy Brothers de eerste winkel in de Sint Pieterstraat in Maastricht. In 2017 verhuisden we naar de oeverwal bij de voormalige Ridderbrouwerij (nu beter bekend als de Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer).

Sinds 2019 hebben The Hoppy Brothers zich volledig gefocust op de import- & groothandelsfunctie. Hierdoor doen The Hoppy Brothers er alles aan om ieders smaakpapillen te bevredigen met de beste speciaalbieren.

 
Craft Beer
Het bier dat wij met jou willen delen valt onder de categorie craft beer, oftewel artisanaal speciaal bier. Dus geen bier dat zonder liefde verpakt wordt als sardientjes in een blik, maar ambachtelijk bier, gemaakt door gepassioneerde brouwers. De smaak, aroma’s en versheid van craft beer is vele malen beter dan het bier dat wordt gebrouwen door industriële brouwers. Proef het zelf!
 Contacteer The Hoppy Brothers
Support your locals
Naast onze nationale en internationale speciaalbieren, zijn we ook verankerd in de lokale gemeenschap. Niet alleen organiseren we bierproeverijen en bevoorraden we horeca gelegenheden met door ons geselecteerd craft beer, ook zijn we supporter van lokale brouwerijen. Verschillende bieren uit Maastricht en omgeving bieden we daarom graag aan in onze groothandel & proeverijen.  
Samenwerken
The Hoppy Brothers staan open voor partners die onze passie voor het bevredigen van ieders smaakpapillen delen. Wil je deel uitmaken van onze familie en een Hoppy Brother worden? Neem dan contact met ons op.